Орлин ще скача, Къци ще се бори, а Соня ще танцува валс...

24-09-2012 15:59

Днес е денят Х- големият ден на първите елиминации във VIP Brother 2012. Трима души ще правят и невъзможното само и само да останат в Къщата. Да си припомним кои са те  - Орлин, Къци и Соня.

 

Днес, само от вас- зрителите зависи  дали те ще останат в Къщата, което значи, че сега вотът ще бъде положителен, а не негативен, както в предишни издания на шоуто.



Биг Брадър спретна „Училище за звезди“. Всеки Съквартирант преди да влезе в Къщата попълни въпросник с няколко неща, които не е успял да свърши до момента, но би искал.

 

Така, оттук нататък, всяка седмица номинираните ще получават мисия, от предварително заявената в тези въпросници, след което на елиминациите ще трябва да демострират какво са успели да научат.



Да видим какво не успяха да свършат досега в живота си първите номинирани! Журналистката Соня Колтуклиева споделила, че иска да се научи да танцува валс.


 
Къци – шоуменът е споделил с Биг Брадър, че винаги е мечтал да тренира борба, но уви все не му достига времето.


Орлин – за разлика от Соня и Къци, той си е пожелал от Биг Брадър нещо, за което не му е стигало кураж и не е искал баща му да разбере, за да не се тревожи – скачане с парашут.