Още от живота в Къщата

19-09-2012 23:18

Памела Андерсън избра да прекара специалната вечеря в двора на Къщата с Бони. Симпатията между двете възникна още през първата вечер на Памела в Къщата, когато фолкпевицата научи русата звезда да играе кючек и право хоро.

 

Въпреки че, Бони не говори английски, двете видимо се разбират и без думи. Уроците на Бони по български традиции продължиха и днес, когато тя се зае да покаже на сексапилната блондинка как се прави баница.

 

Докато готвеха Бони използва случая да проведе бърз курс по български език, след който Памела се научи да казва “Обичам те, Бони”. Облечена в българска народна носия Памела покани Бони на специална тайна вечеря в двора на Къщата.

 

Междувременно Съквартирантите обясниха на Памела, че Орлин е секссимвол, а тя призна, че той е по-красив дори от Джъд Лоу.  След провала на мисията “Великите географски открития”, днес Златка отново е основна тема на разговорите в Къщата.

 

В ролята на защитник на Златка влезе Марияна Попова, докато Кристина Патрашкова продължи да напада плеймейтката, заради нейната ниска обща култура и начина й на живот. През това време Златка готви в кухнята, а останалите Съквартиранти се възхищават на кулинарните й умения.